Veel gestelde vragen (FAQ)

Problemen en oplossingen

Ik heb de introductievragen per ongeluk overgeslagen!

Ja dan kan soms gebeuren. Als je op de zwarte ‘Verder’ knop drukt kun je niet meer terug. Het is heel belangrijk om het onderzoek compleet te hebben. We zouden het daarom ontzettend fijn vinden als je nog 3 minuten van je tijd wilt schenken voor dit stukje vragenlijst. Gebruik daarvoor deze link.

Instructies

Hoe kan ik mijn account opzeggen?

Op de privacy pagina lees je hoe je je account opzegt.

Toelichtingen

Waarom moet je je eerst aanmelden?

Je meldt je aan voor dit onderzoek zodat je na het invullen van de vragenlijst je uitslagen op jouw account kunt bekijken. Mocht je vastlopen of het onderzoek gepauzeerd hebben, dan ontvang je een e-mail als herinnering zodat je weer verder kunt. Bovendien koppelen we zo de verschillende onderdelen van de vragenlijst aan elkaar.

Kunnen anderen zien wat ik heb ingevuld?

Nee, dit kan niet. Alleen jij en de onderzoekers kunnen jouw resultaten inzien. De buitenwereld krijgt alleen uitkomsten te zien over de hele groep deelnemers. Dat betekent dat niemand herkenbaar is in rapportages. Wat jijzelf geantwoord hebt blijft privé.
Je gegevens worden alleen gebruikt voor dit onderzoek. Mocht je toch niet meer mee willen doen, lees dan in de privacy pagina hoe je je account kunt opzeggen. Op de pagina Over het onderzoek lees je wat we met de gegevens doen.

Wanneer krijg ik de uitslagen te zien van dit onderzoek?

Je eigen uitslagen kun je altijd bekijken via je account resultaten. Rond eind mei zullen alle mensen die hebben meegedaan een rapport ontvangen in hun mailbox. Op de pagina Over het onderzoek lees je wat we met de gegevens doen.

Kan ik de vragenlijsten nog een keer invullen?

Voor het onderzoek is het niet de bedoeling dat de vragenlijst meerdere malen wordt ingevuld. De Deugdenspiegel waar je kennis mee maakte is onderdeel van MooierMens.app. Daar kun je verder gaan met het stimuleren van positief gedrag, de eerste 7 dagen gratis!.

Wanneer worden de 10 winnaars bekend gemaakt van de prijs?

Na het sluiten van de onderzoekperiode op 20 april gaan we 10 lidmaatschappen van een jaar verloten voor MooierMens.app zodat je je eigen positieve gedrag kunt blijven stimuleren op een laagdrempelige manier. De 10 winnaars zullen eind mei een e-mail ontvangen.